Bikers For Animals informatie


Stichting Bikers for animals is in 2010 opgericht door Doggy en Amber

Deze hielden zich al geruime tijd bezig met dierenleed maar wilde daar meer tegen doen, meer ondernemen en meer dieren helpen en mensen informeren over het dierenleed wat er verscholen gaat in onze huidige maatschappij waar mensen geen weet van hebben.

Ondertussen zijn de Bikers for animals ( afgekort BFA ) uitgegroeit tot een ware crew die bijna dagelijks bezig zijn tegen dierenleed, en honden opvangt uit grote fokkerijen en broodfokkerijen en na verzorging en socialisatie herplaatsen.

Wij zijn van mening dat de overheid instantie’s niet genoeg ondernemen en nog steeds veel fouten maken,

wij proberen de instantie’s duidelijk te maken meer te doen en wijzen deze op de fouten die zij maken en confronteren hun daar mee.

Ons goede werk is niet onopgemerkt gebleven en zo wordt onze hulp af en toe gevraagd door enkele medewerkers van het NVWA en dierenpolitie, maar ook de Belgische FOD respecteert onze hulp.

Dat wij dit in een korte tijd weten te bereiken wil toch wel wat zeggen over onze manier van werken.

In principe zetten wij ons in tegen elke vorm van dierenleed maar onze hoofdpunten zijn de broodfok en de malafide handel in dieren.

Buiten onze inzet tegen dierenleed vangen wij ook dieren op uit benarde situatie’s en na de medische verzorging en socialisatie herplaatsen wij deze zodat zij een welverdiende tweede kans krijgen op een liefdevol leven wat zij verdienen.

Enkele van de opgevangen dieren hebben echter een te zwaar verleden voor adoptie, voor deze dieren zijn wij hun laatste rustplaats.

Deze dieren worden bij ons opgevangen en verzorgt voor de tijd die zij nog hebben.

Bikers for animals is een nonprofit organisatie, alle leden en vrijwilligers werken op vrijwillige basis zonder een vergoeding of salaris.
Alle donatie’s komen geheel ten goede van de dieren.
Bikers for animals is geen motorclub en wij hebben ook niet de intentie een motorclub te worden, het is daarom ook niet mogelijk om lid te worden maar men kan uitsluitend donateur worden.

Bedrag