10 Januari 2015

Als eerste wil ik iedereen een gezond en gelukkig 2015 wensen, en iedereen die ons in 2014 heeft gesteund daar hartelijk voor bedanken. Wij zijn ondanks omstandigheden de feestdagen redelijk door gekomen, uiteraard was er wel het nodige vuurwerk en had menig hond hier daar last van bij het uitlaten maar gelukkig niet echt een terugval.

Wel zijn er wat problemen met Amber haar gezondheid, het begon met demodex maar ze heeft nu ook een behoorlijke ontsteking. Bij sterkliniek Ermelo is er al een punctie genomen en wachten wij op het resultaat van het onderzoek. Ondertussen krijgt ze Antibiotica en word zij wekelijks behandeld voor de Demodex.

En zoals sommigen wel hebben gelezen op Facebook vond een persoon het nodig om in onze Bus in te breken.

Ondanks ons goede werk en dat er duidelijk op de bus onze stichting vermeld staat werd schaamteloos het raam ingeslagen en werd er o.a de Tomtom gestolen, gereedschap enz.

Maar ook onze persoonlijke dingen werden onderzocht en wat er blijkbaar iets kon opbrengen werd dan ook meegenomen.

Maar ook de verbandtrommels in de bus, die wij hebben om eerste hulp te kunnen bieden wanneer een dier gewond is werden opengemaakt en onderzocht.

Diverse steriel verpakte spullen waren opengemaakt en door de bus gegooit of op straat.

Geen idee of de inbreker dit bericht zal lezen maar buiten dat je jezelf al verlaagt tot het stelen van andermans spullen,

laat je duidelijk merken dat je al helemaal geen normen en waarden hebt door in te breken in een bus van een stichting die afhankelijk is van donaties en zich inzet voor het welzijn van dieren.

MOCHT ER IEMAND EEN TOMTOM VIA 125 AANGEBODEN KRIJGEN MET HET NUMMER BN2481F00527 DAN IS DEZE AFKOMSTIG VAN DE LAFFE INBRAAK IN ONZE BUS. TEVENS ZOU IK HET OP PRIJS STELLEN ALS U DAN CONTACT MET ONS OPNEEMT !!