2 April 2015

Afgelopen maand is er weer een hoop gebeurd.

Sanne heeft een super huisje gevonden, dat was wel even slikken nadat ze weken in mijn armen heeft geslapen s’nachts maar ik weet zeker dat ze het niet beter had kunnen treffen.

En kort daarna vonden Moekie en Ginger ook een huis, tja wat wil je dan nog meer?

Zoals sommigen wel weten zijn wij druk op zoek naar een vrijstaande lokatie, aan het huis stellen wij niet echt hoge eisen maar het gaat ons voornamelijk om de grond bij het huis.

En natuurlijk buiten de bebouwde kom zodat de honden in alle rust kunnen wennen en socialiseren zonder overlast te veroorzaken.

Op het moment werken wij nog vanuit huis en maken wij gebruik van opvang gezinnen maar komen wij echt ruimte te kort, er zijn al honden die op de wachtlijst staan om bij ons hun tweede kans te krijgen.

Dus ik ben samen met Amber rond gaan rijden en brieven rondgebracht om te kijken of er mensen zijn die een ruimte hebben of weten die wij kunnen huren, omdat je dan inrit op en af moet rijden besloten wij op de snorfiets te gaan.

Uiteraard is het zoals altijd om deze tijd verdomde koud en waren wij helemaal verkleumd op de terug weg en hadden nog 1 brief over, toen wij langs het gebouw van Omroep Flevoland reden zei ik in een dolle bui…dan gooien wij hem hier in de bus.

Een paar dagen later werd ik gebeld door Omroep Flevoland met het bericht dat ze mij wilden intervieuwen en filmen thuis.

Ik was even overrompeld want dat had ik niet verwacht, maar uiteindelijk is alles nog goed verlopen en is het uitgezonden.

Het intervieuw is nog steeds te zien op de website www.omroepflevoland.nl voor de mensen die het gemist hebben.

Wij hebben heel veel leuke en positieve reactie’s mogen ontvangen over ons werk en het intervieuw, uiteraard waren er ook mensen met kritiek maar zoals het meestal is komt deze kritiek van mensen die geen idee hebben van ons werk en onze huidige situatie en vaak oordelen over het horen zeggen en het vermoeden van…

Ik hoop van harte dat bij deze mensen een keer de ogen open gaan en dat zij beseffen wat de werkelijkheid is.

Tot zo ver weer even een korte update, de nieuwsbrief van April is ook de deur uit dus de mensen die daarop zijn geabonneerd hebben weer wat te lezen.

Mocht u ook de nieuwsbrief willen ontvangen meld u dan aan..

 

tot de volgende update, doggy