22 April 2014

Na onze laatste update zijn er heel wat dingen gebeurd.

Door enige onenigheid heeft het grootste deel van de crew bekend gemaakt te stoppen met de BFA. Wij betreuren dit ten zeerste maar uiteindelijk zal er niet veel veranderen bij de BFA.

Aangezien de meeste werkzaamheden door Amber en mij ( Doggy ) werden verricht zal het voornamelijk te zien zijn bij de bemanning van de stand en komen nu alle bestuursfuncties voor onze rekening.

Maar de laatste weken hebben ook nieuwe gezichten gebracht, zo hebben wij twee oude bekenden van ons gevonden die zich gaan inzetten voor de BFA.

Dus bij een bezoekje aan onze stand zal u zeker nieuwe mensen zien die zich met frisse moed inzetten voor de BFA.

 

Maar ook voor Kaylo zat het tegen, de operatie die in eerste instantie geslaagd leek te zijn was mislukt. Bij een tweede operatie werd het duidelijk dat de operatie gecompliceerder was dan werd verwacht. Maar omdat de kliniek in Eersel vastberaden was om Kaylo te helpen deden zij een onverwacht voorstel.

Er word een specialist uit België gehaald, deze doet de operatie echter niet voor het afgesproken bedrag. De kliniek bood aan om alle extra kosten voor hun rekening te nemen.

Een voorstel wat voor ons onvoorstelbaar was, en ons goede hoop geeft dat Kaylo gered gaat worden.

Wij zijn de kliniek dan ook heel dankbaar.

Kaylo zal 1 Mei worden geopereerd, dus mensen die met ons meeleven kunnen deze dag een kaarsje laten branden voor een goede afloop.

Op de achtergrond zijn wij met diverse zaken bezig, zo zijn wij op zoek naar een mogelijkheid om ons op een vrijstaande locatie te kunnen vestigen.

Op het moment gaat alles op het moment van opvang en socialisatie nog steeds volgens volle tevredenheid.

Maar natuurlijk kijken wij vooruit, en een vrijstaande locatie die het liefst buiten de bebouwde kom is geeft ons veel meer mogelijkheden.

Op deze lokatie is de kans op overlast een stuk kleiner en kunnen wij ook in alle rust de dieren socialiseren.

Helaas ontbreekt het ons aan de financiën en hebben wij ook nog steeds geen geschikte lokatie gevonden.

En de lokatie die voor ons perfect zou zijn, die is ons blijkbaar niet gegund omdat er nog steeds vooroordelen zijn over bikers.

Misschien komt de lokatie pas wanneer wij de loterij winnen, of een filantroop tegenkomen die ons iets wil schenken..

Waarschijnlijk het onmogelijke, maar we geven de hoop niet op….wie weet komt onze droom ooit uit.