30 Oktober 2014

Ondanks dat het een tijdje stil is geweest op de website hebben wij niet stil gezeten. In de afgelopen weken hebben wij ism dieren zonder dak ruim 30 honden bij een fokker weggehaald, waaronder 3 mastino pups. Deze hadden demodex en kennelhoest en waren behoorlijk vermagerd. Ook vermoeden wij longontsteking. Enkele dagen later is de eerste pup helaas overleden en werden de overige twee door onze nieuwe vrijwilligers Alex en Anouck opgevangen. Ondanks alle goede zorg mocht een tweede pup het helaas ook niet overleven.

De laatste van de drie maakt het gelukkig goed en wij hebben er alle vertrouwen in dat deze het gaat halen.

De rest van de honden worden op dit moment verzorgt en worden als ze gereed zijn herplaatst.

Dan wil ik via deze weg ook nog jullie aandacht vragen voor onze hondjes die beschikbaar zijn voor adoptie

Bekijk hier onze adoptie pagina.

Mocht u interesse hebben in een van onze honden dan kunt u contact op nemen via doggy@bikersforanimals.nl of amber@bikersforanimals.nl

 

En als laatste wil ik alle donateurs hartelijk bedanken voor hun steun.

Wij ontvangen af en toe een donatie en buiten een naam weten wij niet wie deze gulle gever is, wij kunnen dan ook geen contact opnemen om te bedanken.

Daarom wil ik bij deze al deze anonieme donateurs hartelijk bedanken voor hun steun…

 

En zoals ik al hierboven schreef hebben wij weer een paar nieuwe vrijwilligers erbij.

Voor opvang en ondersteuning in Belgie staan Alex en Anouck voor ons klaar.

En voor de nieuwsbrief hebben wij vlinder die met regelmaat probeert een nieuwsbrief te schrijven om jullie op de hoogte te houden.

Uiteraard houdt ik ook iedereen via deze pagina een beetje op de hoogte….

 

Zoals sommige weten zijn wij nog steeds op zoek naar een vrijstaande lokatie om ons werk nog beter te kunnen doen en de honden sneller te kunnen helpen.

Helaas is dit nog steeds niet gelukt…..dus mocht iemand een geschikte lokatie weten, of misschien zelfs in het bezit zijn van een leegstaande lokatie..

alle tips zijn welkom !!

Nogmaals iedereen bedankt voor zijn steun en uiteraard zijn alle donaties welkom, tenslotte zijn het de donateurs die ons werk mogelijk maken.

Dank jullie wel en tot de volgende update ­čśë