Een hondje ter adoptie

Dan kom je thuis met twee nieuwe hondjes, afkomstig uit de fokkerij.

Hondjes waar je nog helemaal niets van weet, de een staat te springen en te stuiteren en kwispelt daarbij heel hard met haar staartje.

De tweede blijft wat achterin de bench en is zichtbaar wat angstig wanneer je haar probeert te pakken, dan komt de eerste bijtpoging.

Voorzichtig probeer je haar gerust te stellen om dan haar met een tweede poging voorzichtig op te pakken.

Achter in onze tuin laten wij de nieuwelingen kennis maken met de huidige roedel.

Er worden een paar foto’s gemaakt om onze volgers op de hoogte te stellen over de nieuwe hondjes en om te laten weten welke er straks beschikbaar komen voor adoptie.

En dan begint de ellende, ondanks dat er op de website….en op onze facebook pagina’s duidelijk staat vermeld dat je bij interesse een email kunt sturen met info over je woon en leefsituatie….komen de emails, de priveberichten en de Whatsapp berichtjes binnen.

Niet met info over de mensen die geïnteresseerd zijn maar met vragen of de hondjes van autorijden houden….of ze met katten samen kunnen en hoe zijn ze met kinderen?

De arme stumperds zijn nog geen 12 uur in onze opvang en dan word er verwacht dat dit blijkbaar allemaal getest is ?

Mailtjes ter bevestiging dat er al meerdere mails verstuurd zijn, reactie’s onder berichten om tot irritatie aan toe duidelijk te maken dat je een hondje wil adopteren.

En dan dit terwijl je letterlijk alles verborgen hebt staan op je Facebook, geen foto…geen vrienden….nee niet eens 1 berichtje openbaar.

En dan word er van jou verwacht dat je haar een kans geeft op adoptie…..terwijl er totaal geen informatie is om te beoordelen.

 

Bent U geïnteresseerd in een van onze honden, wees duidelijk.

Stuur 1 email met duidelijke informatie over Uw woon en leefsituatie:

Hoe woont U, Waar woont U, Heeft U nog andere dieren, Heeft U een Partner…kinderen…enz enz.

Geef een link naar Uw facebook pagina zodat wij kunnen zien wie er aan de andere kant zit, wij een beetje kunnen inschatten wat voor persoon U bent.

Meer niet, geef ons de kans om de emails te selecteren…en wanneer U kans maakt op adoptie dan nemen wij contact met U op.

En mochten wij nog aanvullende informatie willen, ook dan nemen wij contact met U op.

 

Dank U wel 😉