Frustratie’s

Frustratie’s een bijna dagelijks fenomeen, over het handelen van mensen….de werkwijze van de gemeente…..en hoe je de aandacht krijgt van mensen…

Wij hebben al geruime tijd de nodige problemen met de gemeente, tenminste…het lijkt erop dat zij een probleem met ons hebben.

Ik heb pogingen gedaan om in gesprek te gaan en heb zelfs een gesprek gehad met de burgemeester, iemand die in mijn ogen oprecht en eerlijk is en ook daadwerkelijk iets probeert te doen.

Nu had ik in een kwade bui al het hele verhaal uitgetypt en wethouders enz bij naam genoemd….maar zal het uiteindelijk maar niet plaatsen, ik zal het de heren maar besparen…

Die ambtelijke molen is iets wat ik blijkbaar nooit zal begrijpen en waar ik waarschijnlijk ook nooit in mee zal draaien.

Vriendjespolitiek en voortrekkerij daar draait het allemaal om en wanneer je in gesprek gaat met de heren dan zeggen zij een hele hoop…..maar vertellen eigenlijk niets….over fouten word gezwegen en zal je nooit uitleg over krijgen.

En alleen als je vriendjes bent dan krijg je wat gedaan, en als je dan ook nog een wederdienst kan bieden….ja dan zit je helemaal geramd..

Jammer want wij hadden hele mooie ideeën voor Lelystad maar blijkbaar niet de moeite voor de heren wethouders….deze steken alleen energie in iets wat alleen in hun straatje past..of waar zij uiteindelijk zelf beter van worden en gooien het geld liever over de balk bij andere stichtingen die hun belofte niet nakomen maar waar ze waarschijnlijk een vriendje in het bestuur hebben zitten.

Dus wij gaan gewoon op dezelfde voet verder…..zij beschuldigen ons en wij verdedigen ons….zo gaat het spelletje nu…en zo gaat het gewoon verder..

En ondertussen redden wij dieren en is er geen haar op ons hoofd die eraan denkt te stoppen hiermee…

 

En over dieren redden gesproken, zoals je in het nieuws hebt kunnen lezen is Amber in contact gekomen met een paarden opvang in België.

Een triest verhaal en in dit geval zijn de redders nu zelf in de problemen gekomen, dus willen wij ze helpen.

Dan plaats je een eerste bericht met foto’s van 2 gestorven paarden waar de hulp helaas te laat voor kwam….dat bericht is ondertussen bijna 4000 keer bekeken op onze site.

Dan plaats je een tweede bericht met een update en de ontvangen donaties en een foto van een van de geredde paarden, en die is krap net iets meer dan 100 keer bekeken.

Dan vraag je jezelf toch af…..zijn het dan de schokkende foto’s die de mensen trekken?

Is het dan echt nodig in de huidige maatschappij om bloederige en onsmakelijke foto’s te plaatsen om ergens de aandacht op te vestigen?

Het is denk ik toch al een kunst om ergens aandacht voor te krijgen want je word tegenwoordig dood gegooit met materiaal waar je nekharen van overeind gaan staan.

Verbrandde varkens, dode honden die gevonden worden, kippen die masaal gedood en afgevoerd worden….je staat soms nog verbaasd dat mensen niet immuun worden voor deze beelden.

En dan temidden van al deze ellende probeer je de aandacht te krijgen en donaties binnen te halen om een of meerdere dieren te helpen en dan ben je al blij met iedere euro die je ontvangt.

Tja makkelijk is het niet….en is het ook nooit geweest….maar we gaan gewoon door..

Ik wil iedereen bedanken voor zijn hulp en hoop dat ondanks de minder schokkende fotos ook anderen een kleine bijdrage doen 😉

 

Iedereen een fijn en frustratie vrij weekeinde gewenst, en tot de volgende keer…

En voor de bezoekers van de Erkemederhondendag…misschien tot ziens bij onze stand 😉

 

Doggy