Geluidsoverlast

S’ochtends sta ik over het algemeen vroeg naast mijn bed…5 uur…6 uur, soms als ik kan uitslapen en de honden laten het toe dan wil het nog wel eens half 8 worden maar dat is wel een uitzondering.

Deze ochtend stond ik om 6 uur naast mijn bed en gooi ik Gazz eerst naar buiten voordat ik met de eerste honden naar de uitlaatplek ga.

Gazz is nog vrij jong en als hij moet wachten dan kan hij nog wel een ongelukje hebben, dus gooi ik hem in de tuin en dat gaat eigenlijk steeds goed.

Vanmorgen loopt Gazz in de tuin en ga ik met de eerste honden weg…terug word ik vrolijk begroet en ga ik met de tweede groep honden.

Aan de waterkant hoor ik een hoop lawaai, een blikkerig geluid…alsof er werklieden met scheppen bezig zijn….het geluid word luidruchtiger en het woord asociaal komt bij mij als eerste in gedachten..

Serieus ?…om kwart over 6 in de ochtend zo een lawaai maken ?

Als ik dichter bij ons huis kom krijg ik zo een raar voorgevoel…en na nogmaals een hoop lawaai begrijp ik dat het uit onze tuin komt.

Snel loop ik door….open het hek…en daar staat Gazz…met een dienblad in zijn bek, die hij dus blijkbaar als speelgoed zag.

Het handvat van touw is een mooie handgreep voor hem om met zijn bek vast te houden…alles wat erop stond is stuk op de grond terechtgekomen en hij loopt vrolijk met het blad in zijn bek…

Ik zal maar doen alsof mijn neus bloed als de buren erover beginnen 😂