Hoe vertel je…..

Ik zal je vertellen dat theorie nooit mijn sterke kant is geweest.

Op school was al heel snel duidelijk dat ik meer van de praktijk ben…iets op papier uitleggen word voor mij dan ook een hele toestand….als het al niet eerder onmogelijk is.

Nu zijn wij al een paar weken bezig met onze Crowdfunding…en als je ziet dat er 2500 euro is, dan is dat super….maar wanneer je het streefbedrag bekijkt, dan is het een grote flop.

Je gaat kijken hoe anderen dat doen….vraagt mensen die er bekend om staan dat ze scherp zijn met een pen.

Het meest gegeven advies is….houd het kort…gewoon kort maar krachtig neerzetten waar het om gaat, mensen willen iets lezen wat ze gemiddeld in 9 seconden kunnen lezen…daar zit ik nu met mijn verhaal al ver boven denk ik 🙄

Maar….hoe kun je nu in het kort omschrijven wat wij doen….hoe omschrijf je jouw passie in het kort..serieus ?…iets waar je hart ligt, wat wij doen….waarom wij dit doen….wat wij nog meer willen en kunnen doen….in 9 seconden..

Wij hebben ons leven opgeofferd, onze huisvesting opgeofferd….bij alles wat wij doen moet je rekening houden met de honden…een bank moet niet lekker zitten, die moet in eerste instantie stevig zijn.

Een tuin moet niet mooi en rustgevend zijn, nee die moet geschikt zijn voor rennende…spelende honden…maar ook zo dat bange honden te vangen zijn…omheining moet stevig zijn zodat honden niet kunnen ontsnappen…

Zo laat je alles bepalen door de honden…door de bfa…

Geen dagje uit…geen lang weekeinde weg…een ritje op de motor moet je al ver van te voren plannen…regelen dat er iemand bij de honden is…zelfs samen boodschappen doen moet je regelen..

En nee….dit is niet voor medelijden want wij hebben hier zelf voor gekozen…doen dit met zoveel liefde…

Maar hoe omschrijf je dit alles in 9 seconden..

Ik hoop dat mensen toch de tijd nemen…..meer dan 9 seconden willen besteden om ons verhaal te lezen..om te beseffen wat voor moois wij nog allemaal kunnen doen…

Crowdfunding