Inbrekers

Helaas heeft niet iedereen het zo goed, de een gaat daar beter mee om dan de ander.

Maar in sommige gevallen denken mensen dat ze dan blijkbaar het recht hebben om zich zaken toe te eigenen.

Nu kun je niet echt over respect spreken…maar wanneer een inbreker bij een bank inbreekt, zonder mensen in gevaar te brengen en dan een bedrag buit maakt waarvan hij de rest van zijn leven van kan rondkomen…tja..

Maar dan heb je ook nog de kruimeldieven…een pakje sigaretten….of een snack…

En dan…dan heb je nog het laagste van het laagste..

Jaren geleden werd onze bus opengebroken, terwijl er duidelijk met hele grote letters op staat bikers for animals…..je dus weet dat het een goed doel is….en dan toch sla je het raam in.

En maak je nu een gigantisch bedrag buit, nee je maakt alle steriele verpakkingen open en gooit het verband enzovoort op straat..

Vanmorgen kreeg ik een bericht onder ogen van onze vrienden van Katimo, ook daar was ingebroken….en sorry hoor, je haalt de donatie bussen leeg en laat alles open zodat de katten kunnen ontsnappen ?

Serieus….je denkt alleen aan jezelf…..en dan ook echt alleen aan jezelf?

De veiligheid van de dieren komt niet bij je op ?

Nu ben je blijkbaar al niet in staat om normaal te functioneren in de maatschappij want je hebt zelfs het kleingeld uit de donatie bussen nodig……maar dan is er nog geen grijze hersencel die denkt aan de veiligheid van de katten ?

Dan heb je lager dan laag….maar ik zou niet weten hoe ik jou zou moeten omschrijven want dat is waarschijnlijk niet met woorden te omschrijven..