Je doet het voor het geld !

Je vraagt nogal wat voor een oude hond, hoe durf je ?

Je doet het alleen maar voor het geld…..en zo krijgen onze vrijwilligers nog meer opmerkingen naar hun hoofd.

En dat is vaak uit frustratie omdat iemand niet in aanmerking komt voor adoptie of mensen die zelf geen geld overhebben voor een hond, want blijkbaar weten deze mensen niets en schreeuwen zij maar wat..

Want beste gefrustreerde, ik zal hier alles eens fijn toelichten.

Onze vrijwilligers doen dit alles geheel belangeloos, mooier nog…zijn nemen vaak het vervoer naar de dierenarts en bijvoorbeeld het voer voor hun eigen kosten.

Adoptiekosten worden door ons vastgesteld en deze komen geheel ten goede van de stichting en daar houden deze vrijwilligers zelf geen euro van.

Deze vrijwilligers…die u uitmaakt voor oplichters…nietsnutten die uit zijn op geld…..deze vrijwilligers nemen honden in huis waar u waarschijnlijk uw neus voor zou ophalen…stinkend smerig uit een fokkerij…..honden die de eerste dagen totaal niet begrijpen wat er allemaal gebeurt…die ook niet begrijpen dat ze hun behoefte buiten horen te doen..

Honden waar weken…maanden werk in zit voordat ze zijn veranderd in dat leuke lieve hondje waar u dan blijkbaar wel interesse in heeft…nu nadat al het vieze werk gedaan is…

Werk wat gedaan is door onze vrijwilligers….mensen waar menig stichting zijn handen voor dicht zou knijpen…mensen waar wij trots op zijn..

Trots om ze onze vrijwilligers te mogen noemen….vrijwilligers die wij praktisch tot onze familie noemen….vrijwilligers die steeds weer klaar staan om te helpen en steeds weer bewijzen alles opzij te zetten voor de honden..

Hoe haal je het in je hoofd om deze mensen te bekritiseren ?

En hoe…..hoe verwacht je….na dit gedaan te hebben, nog in aanmerking te komen voor een van onze honden ?