Kansloos

Zoals jullie weten zijn wij al jaren bezig voor een ruimte buiten de bebouwde kom.

Helaas lukt dat steeds niet, nu na jaren had ik eindelijk een gesprek met een van de natuurbeheerders…..en deze was nu gewoon recht voor zijn raap en eerlijk.

Wij zijn gewoon kansloos bij natuurbeheerders zoals het Flevolandschap, Staatsbosbeheer of gemeente omdat wij honden hebben.

Honden staan erom bekend dat ze stress veroorzaken bij het wild en daarom wil geen enkele van deze partijen honden op zijn terrein.

Dus eigenlijk gewoon einde verhaal….geen kans op een gesprek waar je jezelf kunt verdedigen…..uitleggen dat er totaal geen stress word veroorzaakt….gewoon kansloos..

 

Maar dan…

Serieus?….voor een tweede keer een techno feestje in het natuurgebied…..en dat geeft geen stress voor de reeën en vossen in dit bos ?

Of wat hiervan te denken?

Balls and arrow midden in het bos van Staatsbosbeheer…volwassen mannen die oorlogje spelen …..zeker ook geen stress voor het wild?

Ruim 120 man die daar oorlogje spelen ?…en ja je leest het goed…ruim 150.000 m2 bos van Staatsbosbeheer tot hun beschikking

En dan zijn wij er nog niet..

De voor ons perfecte lokatie waar wij steeds aan het lijntje werden gehouden….waar jaren illegaal en met medeweten van gemeente Lelystad anti kraak in heeft gezeten..

Waar ons werd verteld dat het Flevolandschap geen raakvlakken heeft met ons.

Daar zit nu Ago Natura…

Waar ze kinderen een dagbesteding geven en met messen en bijlen hout bewerken en natuurlijk heerlijk kampvuren maken….geen stress ?

Mensen van het Flevolandschap, serieus ?…deze kinderen veroorzaken geen stress bij het wild ?…en vertel eens…..wat zijn de raakvlakken met deze stichting uit Amsterdam?

Wat maakt hun nu zo bijzonder dat daar een stichting uit Lelystad voor aan de kant word geschoven ?

 

De natuurbeheerder was als enige eerlijk tegen mij door te zeggen dat jullie geen honden op het terrein willen….vraag mij alleen af hoe eerlijk deze reden nu werkelijk is.