Verrassing !!

Vandaag kregen wij een leuk boodschappen pakketje, verschrikkelijk lief gebaar…maar ergens ook een beetje ongemakkelijk.

Altijd overal voor moeten vechten, samen met mijn vrouw…. ons steeds weer moeten bewijzen…..niets kregen wij gratis, overal voor moeten vechten en heel wat klappen moeten verduren….en dan nu staat er een schat van een vrouw met een boodschappen pakket.

2010 begonnen wij de BFA, lacherig werd er gedaan en mensen hadden hun oordeel al klaar voordat de eerste hond hier binnen kwam.
Een oproep op een motorforum werd een grote komedie, uitgejoeld en uitgelachen werd ik.
En bij de eerste honden begon het probleem al….voer.
Keer op keer keken mijn vrouw en ik elkaar aan als er voer nodig was, met een beetje bezuinigen konden wij dan 1 zak voer halen….en dan in je achterhoofd de gedachten dat je binnenkort weer een zak moest halen.
De dierenartskosten, donatie’s die nog niet de helft van de rekening dekte….ons eigen geld bijleggen zodat de dierenarts betaald kon worden en wij onze eigen rekeningen niet konden betalen.
Onze eigen prive auto aan de stichting schenken zodat er met inruil een redelijke bus gekocht kon worden….
Aangevallen door diverse mensen…..gemeente inspecteurs die invallen deden….dierenpolitie die een inval doet…gemeente die ons keer op keer ergens van verdacht.
En steeds weer verbazen wij mensen dat alles zo netjes voor elkaar is..

Niet verwonderlijk als je weet waar je mee bezig bent, en je zeker bent van wat je doet….en je er meer dan 100% achter staat.

En dan nu…..nu komen er redelijk donatie’s binnen zodat er een voorraadje voer ligt….er geen gigantische zorgen zijn om de dierenkliniek te betalen…
En ja, zelfs adoptanten die enthousiast zelf aktie’s beginnen om geld en spullen op te halen…..
Mensen die zelf aanbieden om te helpen, vragen wat ze voor ons kunnen doen..

En ja, zelfs de lieve vrouw…die al zoveel voor ons doet, die samen met andere vrijwilligers een boodschappenpakketje hebben geregeld voor ons..

Dank jullie wel….voor alle hulp….
Voor het vertrouwen….en dat jullie in ons geloven..
Eens komt die vrijstaande lokatie er, en dan zullen wij laten zien dat al dat vertrouwen niet voor niets is geweest..

Nogmaals dank jullie wel dat wij dit werk mogen doen…