Eddie

Ter adoptie
Eddie leuke Malthezer/ Jack Russell mix.


Eddie is aan ons afgestaan met pijn in het hart.
Hij kon niet met andere honden maar heeft hier geleerd dat andere honden leuk zijn en hij mag graag buiten in de tuin met ze rennen.

Geef je Eddie niet de juiste signalen dan zal hij proberen om de leiding te nemen en valt hij in ongewenst gedrag.

Wij plaatsen hem niet bij kleine kinderen en bij katten.
Hij loopt buiten netjes mee.

Negeert de meeste andere honden buiten maar zodra een hond gromt of blaft dan wil hij daar met veel bombarie naar toe, echter zodra hij merktdat hij van de andere honden geen steun krijgt druipt hij snel af.

Eddie is leergierig, gaat graag mee naar buiten om te wandelen.
Omdat Eddie toch veel behoefte heeft aan sociaal contact zien wij graag een andere hond (stabiel en niet te onderdanig) in huis waar hij mee kan optrekken.
Eddie mist een teentje, deze heeft zijn vorige eigenaar laten verwijderen.

Eddie had een lieve baas maar helaas had hij daar ook teveel stress waardoor hij ging bijten en likken aan zijn teentjes en bekje aflikken.

Inmiddels laat hij dit gedrag niet meer zien.
Eddie is bij zijn vorige eigenaar gewend om mee te rijden op de scootmobiel, dit hebben wij zelf niet geprobeert met hem maar behoort tot de mogelijkheden.

Ook ligt hij graag bij je en geniet hij van knuffelen.

Vachtverzorging-2x per jaar naar de trimsalon voor een plukbeurt.
Ben jij een rustig persoon met hondenervaring, niet vaak van huis en is je tuin omheind/ hondproof, heb je nog een hond…Dan ben jij misschien de juiste match met deze leuke lieve vrolijke kleine hond.
Stuur een email met zoveel mogelijk informatie over je woon, werk en leefomstandigheden naar; adoptie@bikersforanimals.nl ovv Eddie. En wie weet nodigen wij jou uit om te komen kennismaken met Eddie.