Eddie

Ook Eddie is er klaar voor.
Deze leuke ruwharige Jack Russell Terriër van 8 jaar heeft ontzettend veel bijgeleerd de afgelopen weken. Een redelijk lang verhaal hieronder maar over deze kleine man raak je niet zomaar uitgesproken😇🙂.


Eddie is aan ons afgestaan met pijn in het hart.
Hij kon niet met andere honden maar heeft hier geleerd dat andere honden leuk zijn en hij mag graag buiten in de tuin met ze rennen. Geef je Eddie niet de juiste signalen dan zal hij proberen om de leiding te nemen en valt hij terug in niet gewenst gedrag.
Waar maak je Eddie niet blij mee; kleine kinderen en katten. Hij wil katten buiten dan ook graag opjagen.
Kan netjes aan de lijn lopen, en negeert de meeste andere honden buiten maar zodra een hond gromt of blaft komt de Jack Russell in hem naar boven en laat hij graag horen dat hij het er niet mee eens is. Eddie is leergierig, gaat graag mee naar buiten om te wandelen.
Omdat Eddie toch veel behoefte heeft aan sociaal contact zien wij graag een andere hond (stabiel en niet te onderdanig) in huis waar hij mee kan optrekken.
Eddie mist een teentje, deze is verwijderd in het verleden. Eddie heeft in het verleden stresssignalen afgegeven in oa de vorm van het bijten en likken aan zijn teentjes en bekje aflikken. Inmiddels laat hij dit gedrag niet meer zien en beginnen de haren op zijn pootjes weer mooi wit te worden.
Eddie is bij zijn vorige eigenaar gewend om mee te rijden op de scootmobiel, ligt graag onder een dekentje. Maar helaas niet goed alleen zijn. Vachtverzorging-2x per jaar naar de trimsalon voor een plukbeurt. Bij je liggen en knuffelen mag hij ook graag doen.
Ben jij een rustig persoon met hondenervaring (bij voorkeur met Jack Russell Terriërs), niet vaak van huis (en is het geen probleem dat Eddie af en toe blaft als hij alleen is) en je tuin omheind/ hondproof, heb je ook nog een hond…Dan ben jij misschien de juiste match met deze leuke lieve vrolijke kleine hond.
Stuur een email met zoveel mogelijk informatie over je woon, werk en leefomstandigheden naar; adoptie@bikersforanimals.nl ovv Eddie. En wie weet nodigen wij jou uit om te komen kennismaken met Eddie.
(Krijg je geen bericht terug dan is onze keus helaas niet op jou gevallen.)
Onze honden zijn niet gratis.