Beste Meneer de Wethouder

Beste Meneer de Wethouder,
U wist mij enige jaren geleden uit te nodigen voor een gesprek, in dit gesprek wilde U mij duidelijk maken dat gemeente Lelystad 150.000 vrij maakte voor het dierenwelzijn…..
Op zich schitterend….maar U maakte mij ook gelijk even duidelijk dat wij daar niets van kregen omdat wij niet lokaal aktief waren maar internationaal.
Later waren er collega’s van U die ons wisten te vertellen dat gemeente Lelystad niets voor ons kon betekenen……waarschijnlijk omdat Lelystad geen belang heeft bij ons en ons werk.Misschien moet U dit bericht eens goed lezen, dan kunt U zien dat wij wel degelijk iets betekenen in Lelystad.
En eigenlijk het werk doen wat het gemeente asiel hoort te doen, want die krijgt hier toch een subsidie voor ?
En ook bij deze hond dragen wij zorg voor de medische behandeling en de daarbij komende kosten….die toch eigenlijk ook voor Uw rekening zijn….toch ?Ik zal U geruststellen…..U hoeft geen contact op te nemen….en nee wij zullen de kosten ook niet bij de gemeente declareren…
Wij doen dit voor de hond en verder nergens anders voor.

Maar ik wilde U toch even laten weten dat wij….ondanks wij geen hulp van U krijgen…ondanks wij geen hulp hoeven te verwachten van U..

Wij ons werk toch doen, als wij ons ergens voor inzetten dan doen wij dat ook..
Daar kunt U misschien nog een wijze les uit leren..

http://www.bikersforanimals.nl/nieuws/dakloos