Daisy Mae is terecht !

UPDATE 28-6-2018
Daisy Mae is terecht, na veel speurwerk is de verblijfplaats van Daisy Mae gevonden.
Daisy Mae maakt het goed, het persoon waar zij nu verblijft is ook door Bas voorgelogen maar gaat contact met ons opnemen om te zien hoe verder te gaan en wat het beste is voor Daisy Mae.
Iedereen heel erg bedankt voor het delen en het uitkijken naar Daisy Mae.
Bas S adopteerde op 1 Juli 2017 Daisy Mae, dit ging volgens contract en aangezien Bas S eerder al Kalja de Westie bij ons had geadopteerd, was hij bekend met de procedure en de voorwaarden.
In September werd duidelijk dat wegens prive redenen de honden niet konden blijven bij Bas S, er werd achter onze rug om een nieuwe eigenaar gezocht voor Kalja.
Helaas voor Bas S hebben wij een behoorlijk netwerk en kwamen wij snel achter zijn plannen, door bemiddeling van iemand uit ons netwerk werd Kalja herplaatst bij een perfecte adoptant.
Over Daisy Mae werd echter niets gezegt, deze teckeldame waar wij heel hard voor hebben moeten vechten.
Vlak na haar geboorte moest ik haar weken lang om de 2 uur met een sonde voeding toedienen, dit ging 24 uur per dag door wat een behoorlijke impact op mijn gezondheid had.
Enkele dagen later werd ons duidelijk dat hij Daisy Mae aan zijn zus wilde geven, er is een discussie geweest via messenger waar wij hem duidelijk maakte dat dit niet ging gebeuren en dat zij echt volgens contract terug naar de Bikers for animals moest.
Bas wist ons te overtuigen dat hij haar zelf ging houden, omdat Bas op dat ogenblik aan maagkanker leed gingen wij onder duidelijke afspraken accoord.
In Oktober probeerden wij een afspraak te maken voor nacontrole, Bas liet ons duidelijk merken dat het niet kon en wilde een afspraak maken voor later.
Ook later liet Bas ons geen nacontrole uitvoeren, iets waar duidelijk voorwaarden over in het contract staan.
Begin dit jaar werd ons al duidelijk dat er iets niet klopte en zijn wij op onderzoek gegaan.
Het is ons nu duidelijk, Bas heeft alles en iedereen voorgelogen.
Bas heeft helemaal geen zus en heeft hij zelfs nooit maagkanker gehad, tevens hebben wij bewijs dat Daisy Mae niet meer bij Bas is en dat Bas haar heeft verhandelt of heeft weggegeven.
Wie heeft er tips voor ons?
Het zou gaan om:
Bas S
En Daisy Mae, een Black and Tan teckel meisje van 1 jaar oud.
Daisy Mae is duidelijk herkenbaar aan het litteken op haar linkerdij.
Misschien heeft U Daisy Mae gezien in combinatie met Bas of een andere eigenaar, gezien al onze inspanningen in het verleden om dit meisje haar leven te redden is zij een speciale hond voor ons en zouden wij haar graag veilig bij ons terug zien.
Voor tips kunt u mailen naar doggy@bikersforanimals.nl of Whatsapp naar 0650905113