Melodie

Via familie hoorden wij dat er nog 1 pup beschikbaar was bij BfA, wij waren op dat moment al bekend met BfA en zodoende wist ik dat het goede mensen waren met hun (honden) hart op de goede plaats. En niet een of andere schimmige broodfokker.

Wij kregen Melodie toen ze 3 maanden was, ondertussen is ze al 2 maanden bij ons Na een aantal weken zijn we helemaal gewend aan haar aanwezigheid en is ze echt een deel van het gezin geworden!

Na contact te hebben opgenomen met doggy zijn we met het hele gezin langs gegaan om kennis te maken en te zien of er een klik was. Ondanks dat Melodie op dat moment flink met haar broertjes aan het spelen was kwam ze toch een paar keer naar ons toe. We konden doggy en Amber op dat moment ook allemaal vragen stellen waar ze goed en eerlijk antwoord op gaven. Na goed overlegd te hebben met ons gezin hebben we besloten Melodie te adopteren. Ze werdt een week later door doggy naar ons toe gebracht en konden we hem nog meer vragen stellen.
Nu we allemaal gewend zijn aan haar en onze draai hebben gevonden gaat het hartstikke goed met Melodie in ons gezinnetje.

Doggy en Amber zijn twee hele aardige mensen die echt om dieren geven. De welzijn van de dieren staat bij hun op de 1e plaats. Omdat sommige honden een probleem achtergrond hebben doen ze heel erg hun best om die dieren te helpen, hierdoor staan ze ook altijd klaar voor de adoptant met advies.
Het is niet te geloven hoeveel moeite ze doen voor de dieren ondanks het voor hun ook niet altijd makkelijk is.

Fam Meijer.