Bella

Helaas met heel verdriet hebben wij Bella vandaag 16-09-2023 moeten laten gaan.

Rust zacht lieverd

Bella is denken wij ongeveer een jaar of 4 en hebben wij meegenomen uit een broodfokkerij. Wij vonden haar samen met een pup in een donker hok waar de hele bodem was bezaaid met uitwerpselen. Samen zaten zij onder de vlooien en de pup moest zich op het koude beton redden.

Buiten het hok vonden wij nog een dode pup van haar, bij nader informeren bleek zij in totaal 5 pups te hebben gehad waar er op dat moment nog maar een van leefde.

Bella heeft nu een vast onderkomen bij de BFA, omdat dit ras het risico loopt om in verkeerde handen terecht te komen. Zij gaat dan ook meestal mee wanneer wij ergens met een stand staan om mensen te overtuigen dat de vooroordelen over dit ras onjuist zijn.

Update 14 Aug 2018

Ondertussen is Bella al wat jaren bij ons en merk je toch wel duidelijk dat ze ouder word, ondanks dat loopt ze nog graag mee door het bos en gaat ze met regelmaat samen met Maya aan de gang.

U kunt Bella virtueel adopteren door € 5.- per maand over te maken op IBAN:NL07INGB0005990323 t.n.v. Bikers For Animals o.v.v. Bella.

Bella wordt virtueel geadopteerd door:
J.A.P v.d Mortel
D.Braan