Fanone

Helaas hebben wij Fanone vandaag 21 Februari 2024 moeten inslapen

 

Fanone kwam enkele jaren geleden bij een asiel in het Franstalige gedeelte van België aangelopen. De medewerkers kwamen er al snel achter dat Fanone een probleemgeval was. Zij viel andere dieren, voornamelijk boerderijdieren, aan.

Fanone maakte geen enkele kans op herplaatsing en verbleef ruim 3 jaar in een kennel met een vloeroppervlakte van ongeveer 3m2. Op het moment dat het asiel dreigde te sluiten was de kans groot dat Fanone werd ingeslapen. Wij hebben besloten haar op te halen.

Tot op heden hebben wij geen ernstige problemen ondervonden met Fanone. Wel moeten wij alert zijn wanneer er boerderijdieren in de buurt zijn, maar verder is Fanone door onze socialisatie een praktisch voorbeeldige Stafford.

Omdat wij toch wel problemen voorzien bij herplaatsing omdat de kans bestaat dat zij in het verkeerde milieu terecht kan komen, hebben wij besloten dat Fanone de rest van haar leven bij de BFA blijft.

U kunt Fanone virtueel adopteren door € 5.- per maand over te maken op IBAN:NL07INGB0005990323 t.n.v. Biker For Animals o.v.v. ovv Fanone

Fanone wordt virtueel geadopteerd door:

D.Braan