Informatie voor fokkerijen


Bikers for animals heeft in de afgelopen jaren het vertrouwen gekregen van diverse grote fokkers in Nederland en België, en wij mogen met enige regelmaat honden ophalen waar afstand van word gedaan.

Dat vertrouwen hebben wij ook niet zo maar gekregen.

1. Wij accepteren elke hond ongeacht zijn lichamelijke of psychische problemen.

2. Wij komen de honden ophalen op een afgesproken tijd die u het beste schikt.

3. De honden krijgen bij ons de beste zorg die wij kunnen bieden.

4. De honden worden zo snel mogelijk geregistreerd op onze naam, herkomst van de honden word door ons nooit bekend gemaakt.

5. U kunt uw honden zelf volgen via onze website of Facebook.

6. Ook na beëindiging van de samenwerking blijven uw gegevens geheim.

En waarom zou u de honden door ons laten ophalen zal u waarschijnlijk denken ?

Na verloop van jaren worden de honden niet meer rendabel of krijgen ze veel medische problemen, wat op zich dan weer voor u voor extra kosten meebrengt.

Uiteraard kan het ook zo zijn dat u de honden na jaren in uw fokkerij ze gewoon nog een paar fijne rust jaren wil geven.

Maar dan nog…waarom zou dit door ons laten doen ?

Er zijn tenslotte waarschijnlijk wel meer mensen die de honden willen ophalen, er zijn zelfs mensen tegenwoordig die uw honden zogezegd willen vrijkopen.

Maar besef daarbij wel dat uw naamkaartje aan de hond hangt.

In sommige gevallen wisselt uw hond al binnen een uur een paar keer van eigenaar, deze zijn allemaal op de hoogte van de herkomst.

Misschien een hond met een gigantisch gebitsprobleem, en uw naam staat op het paspoort…op uw naam staat de hond geregistreerd en vaak word er nog trots verteld waar de hond vandaan komt.

Tegenwoordig met social media een buitenkans om u en uw fokkerij zwart te maken.

Bij de bikers for animals blijven de honden in eigen beheer tot ze de medische verzorging hebben gehad en alle gegevens van voorgaande eigenaren zijn verwijderd.

Heeft U als fokker oudere honden of honden waar U om andere redenen afstand van wil doen dan kunt U contact opnemen met doggy@bikersforanimals.nl ( dit is het enige emailadres waarmee gemaild word over het ophalen van honden, honden worden alleen opgehaald door Doggy of Amber !

Uiteraard kunt U ook altijd mailen naar doggy@bikersforanimals.nl als U vragen heeft mbt het ophalen van honden. ( ook deze mail word als vertrouwelijk behandeld )