Als afscheid nemen pijn doet.

Je deelt 14 jaar lief en leed en dan komt het moment dat jou iets overkomt je onverhoopt in het ziekenhuis terecht komt en je geen andere keus hebt dan je hondje alleen thuis achter te moeten laten..
Herstel gaat lang duren en de kans is nog klein dat je nog zelf voor je hondje kan zorgen.
Afgezien van alle pijn ben je ook intens verdrietig.
Buren geven je hondje te eten en zorgen zo goed als ze kunnen voor hem maar een ideale situatie is het niet.
Het asiel..dat je al tijden steunt door het doen van een donatie..geeft aan dat als zij je hondje aannemen ..hem te zullen laten inslapen.
Gelukkig heb je goede verzorgers welke het hier niet bij laten zitten en na diverse afwijzingen om op te vangen kom je bij de Bikers for Animals terecht.
Wij horen het verhaal aan.
Toevallig wisten wij dat iemand graag een ouder hondje wilde, na wat heen en weer geappt en gebeld te hebben.. Zouden wij hem herplaatsen.
Maar wij vinden ook dat de eigenaar de kans moest krijgen om afscheid te nemen.
Dus contact opgenomen met het betreffende ziekenhuis.
De afdeling stemde in dat er afscheid genomen kon worden.

Toen wij daar aan waren gekomen met het hondje bleek de toestand van de eigenaar het niet toe te laten en helaas geen afscheid kunnen nemen.

Wel zijn wij zonder hondje met de zorg naar de afdeling gegaan om de eigenaar de kans te geven kennis met ons te maken om een beetje een idee te geven wie en wat wij zijn en doen en vooral om gerust te stellen.

Het was een zeer emotioneel gesprek en zodra de gezondheid het toe laat zal er zeker gelegenheid zijn voor de eigenaar nog een keer afscheid van het hondje te kunnen nemen.

De afgelopen dagen hebben voor veel stress bij het hondje maar ook bij de eigenaar gezorgd en hopelijk kan Mevrouw zich nu met een wat meer gerust hart op haar herstel gaan richten.

Al eerder hebben wij dit tegen de verzorgsters gezegd maar dank jullie wel voor jullie inzet om voor het hondje van Mevrouw een passende oplossing te vinden.

Dit behoort niet tot jullie taak maar geeft wel aan hoe begaan jullie met de mensen zijn.

Ondertussen op zijn nieuwe adres aangekomen, na even wat onrustig te hebben rondgelopen ligt deze kanjer heerlijk te genieten van een kluif.
Wil u ons steunen in het werk wat wij doen dan kunt u hier een donatie doen, elke donatie is welkom

Bedrag