Blanca

Blanca is een van de oude poedeltjes die bij ons in opvang nog genieten van hun laatste jaartjes…samen met Bonnie word zij heerlijk verwend en verzorgt bij Carolien.

Laatste tijd ging het niet echt lekker met Blanca en Vrijdagavond kwam er een behoorlijke lading pus met bloed uit haar vulva, na overleg met de dierenarts zouden wij Zaterdagochtend langskomen voor controle.

Tijdens een echo werd het duidelijk dat er iets niet in orde was met haar baarmoeder en werd er een afspraak gemaakt om Maandag de baarmoeder te verwijderen.

Vandaag was het dan zover…

Blanca was na toediening van een slaapmiddel al snel in diepe slaap.

Op de operatietafel werd het snel duidelijk dat de baarmoederwand heel erg verdikt was, door een beschadiging van de baarmoeder was het buikvlies al vergroeid aan de baarmoeder.

Dit was waarschijnlijk door een chronische ontsteking of een tumor.

Op het moment maakt Blanca het goed en kan zij bij Carolien herstellen van deze ingreep.

Alles bij elkaar stapelen de medische kosten zich aardig op en hebben wij vanaf begin dit jaar al 5500 euro onkosten gehad.

U kunt zich voorstellen dat dit een behoorlijke aanslag is op onze rekening gezien wij maar een kleine stichting zijn en echt volledig afhankelijk zijn van donatie’s en de huidige situatie met het Corona virus maakt het voor ons ook niet makkelijker.

Wil u ons helpen dan is elke euro welkom..

U kunt hierhier een kleine donatie doen, bij voorbaat dank 😘