Claudette

Claudette.

claudette-rust

Amber en ik waren al op de hoogte van broodfok, en alle ellende die daarbij hoorde.

Maar op het moment dat Claudette in ons leven kwam werd alles anders.

Sinds zij bij ons in huis was, werden wij dagelijks geconfronteerd met de gevolgen van de broodfok.

De angst in haar oogjes bij plotselinge geluiden, wanneer je je stem verhefde omdat zij binnen plaste, het in elkaar duiken.

Maar ook bij de dierenarts zie je de lichamelijke gevolgen van nestje na nestje, het lichaam wat uitgebuit is.

Claudette was voor ons de reden om de stap te nemen en de BFA op te richten, wij wilde meer doen tegen broodfok en de arme stumperds uit deze ellende een toekomst bieden.

Claudette heeft een mooi leven bij ons gehad, ze heeft ervaren hoe het is om geliefd te zijn…geknuffeld te worden, en ooh dat borsje kriebelen vond zij zo heerlijk en de broodkorstjes waar ze zo gek op was en dat duidelijk liet merken als wij een boterham aten.

Uiteindelijk ging Claudette steeds moeilijker lopen en op een gegeven moment zijn wij op zoek gegaan naar een rolstoel voor haar.

Het toeval wilde dat stichting Katimo er een had staan die precies haar maat was, de stichting doneerde de rolstoel aan Claudette.

Het af en toe moeilijk lopende meisje veranderde in een vrolijk scheurende dame, fier stond zij buiten in haar rolstoel en alsof het de normaalste zaak van de wereld was liep zij ermee rond.

claudetterolstoel

Maar ook voor Claudette komt helaas de tijd dat het echt ophoudt, claudette wil zo graag maar haar lichaam is nu echt op.

15 jaar is zij nu en dankzij de BFA en haar donateurs heeft zij van deze 15 jaar nog 6 jaar bij ons mogen genieten van haar vrijheid.

Donderdag 10 November 2016 zullen wij Claudette laten inslapen, zij zal zeker gemist worden maar in onze harten zal zij blijven voortleven.

Maar ook onze belofte aan haar blijven wij trouw, en wij zullen met Claudette in onze gedachten honden blijven redden en een toekomst bieden.

Dank je wel meisje dat je in ons leven bent gekomen, dank je wel dat je onze ogen hebt geopend en ons de kracht en moed hebt gegeven om alle honden te redden die nu genieten van hun vrijheid….dankzij jou.

Het kleine meisje met de mooiste lach die geen besef heeft van wat zij in gang heeft gezet.

claudettelach

Het gaat je goed meisje, wij zullen altijd van je blijven houden.