Dakloos

Hoeveel mensen kennen deze man en zijn hond, en hoeveel lopen er langs zonder te zien en om zich om de hond te bekommeren!! Deze man die zelf warm en droog bij de opvang snachts kan overnachten maar waar zijn hond niet welkom is. Deze man gaat dan zelf ook buiten slapen met zijn hond.


Om heel eerlijk te zijn hebben wij geen idee hoe het is om dakloos te zijn.

Wat wij ons wel goed kunnen voorstellen is hoe moeilijk het moet zijn als je als dakloze na 5 trouwe jaren ..je beste vriend.. steun en toeverlaat.. ziek wordt.
En daarnaast begint je beste vriend ook nog eens  flink gewicht te verliezen.
Je probeert van alles wat binnen jouw bereik valt om hem beter te laten worden en aan te komen.
Maar ondanks je goede lukt het niet.😞
Mede daklozen leven met jou en je hond mee en maken zich eveneens bezorgd. En zij nemen contact met De Bikers For Animals op.
Zo begon onze ochtend.

Wij besloten te gaan kijken op het adres waar de hond zich (tijdelijk) bevond, en zijn daarna op zoek gegaan naar de eigenaar van de hond. Omdat wij weten om wie het gaat was hij snel gevonden.
Praatje gemaakt.. en met pijn in het harten tranen in de ogen zag de eigenaar in dat het beste voor zijn hond was om hem aan ons over te dragen.

Diverse telefoontjes werden gepleegd en dankzij de lieve meiden achter de balie bij Sterkliniek Ermelo konden wij 2 uurtjes later al bij Dierenarts Kristel terecht.

Dierenarts Kristel onderzocht de hond en het bleek behoorlijk ernstig, 10-15 kg moest de hond aankomen, en zijn neus was zo opgezet (en meer) dat zijn bot al is aangetast. Wat een bikkel deze lieve hond, hij liet alles goed toe. Met medicatie en een afspraak voor een rhinoscopie gingen wij huiswaarts naar het opvangadres waar de hond gelukkig langer mag blijven. Daar de toediening mbt de medicatie doorgenomen en het voedingsschema besproken.

Voor nu veel rust en hard duimen dat de medicijnen aanslaan. Laten wij hopen dat deze trouwe hond snel herstelt.

Inmiddels lopen zijn kosten op en zouden wij best wat financiele steun kunnen gebruiken.
Wil jij ons helpen?
Je mag zelf een bedrag over maken ovv; DA kosten Cane Corso.
Of via onze website rechtstreeks betalen; http://www.bikersforanimals.nl/hoe-kunt-u-helpen
(U kunt al een donatie doen vanaf 5,-)

Bedrag