De beerput van justitie

Een beerput…en dan heb ik het ook over een hele grote smerige beerput.

3 jaar lang zijn de eigenaren van Tommie bezig om hun gelijk te krijgen en de agenten die zich schuldig hebben gemaakt aan dierenmishandeling veroordeeld te krijgen.

Maar zoals te verwachten verschuilt iedereen zich achter leidinggevenden en zelfs de rechtbank hier in Nederland is blijkbaar blind en kijkt gewoon weg.

De uitspraak van het hof luidt:

Het hof betreurt het politiegeweld dat bij Tommy is ingezet. Dat Tommy ernstig letsel heeft opgelopen staat niet ter discussie. Het hof vind het zeer verdrietig dat er een taser pijltje in Tommy’s oog is gekomen en hij daardoor een oog mist en dat Tommy als gevolg van het toegepaste geweld ernstig letsel heeft opgelopen. Tommy zou volgens het hof gebeten hebben op zijn riem(ketting) en deze zou vast zijn komen te zitten tussen zijn tanden. Om Tommy te kunnen muilkorven heeft de politie met een tang de ketting uit de bek van Tommy moeten wrikken. Hierdoor zijn er meerdere tanden bij de wortel afgebroken en is zijn hoektand compleet uit zijn bek gehaald. Ook brak hierdoor zijn kaak.

De agenten hebben volgens het hof niet strafbaar gehandeld. 🤔

Volgens het hof staan Staffordshireterriers bekend als vechthonden en daarom was er sprake van een gevaarlijke situatie. Tommy zou agressief zijn geweest en happende bewegingen hebben gemaakt. Dit maakt dat de agenten hebben gehandeld naar de ambtsinstructie.

 

Niet alleen sluit het rechtsysteem zijn ogen voor dit brute geweld maar deze maakt zich ook duidelijk schuldig aan profilering, op het moment dat je een Staffordshire terrier en daarbij Tommie omschrijft als een vechthond dan ben je toch heel verkeerd bezig.

En dan nog maar te zwijgen over de ketting die zogenaamd tussen zijn tanden vast zou zitten, met een tang verwijderen zodat er tanden afbreken en zelfs zijn kaak breekt dan vraag ik mijzelf toch wel af welke randdebiel er hier met een tang bezig is geweest.

Deze tand zou dan vast hebben gezeten in de karabijnhaak ?

Ons rechtsysteem heeft niet eens fatsoenlijke bewijzen om hun beredenering te onderbouwen…..met andere woorden, ze lullen gewoon uit hun nek !

Alles om de agenten die dit op hun geweten hun hand boven het hoofd te houden.

 

De eigenaren zijn zeer teleurgesteld maar achter hun staan er duizenden dierenliefhebbers die net als hun teleurgesteld zijn in het rechtsysteem hier in Nederland en deze uitspraak ook veroordelen.

Want dierenbeulen die dit op hun geweten hebben horen niet in ons rechtsysteem, deze horen achter tralies te zitten !!