Dringend uw hulp gevraagd voor paarden

 

Wist u dat de Bikers For Animals zich soms ook met andere dieren bezig houden. Als wij denken dat wij iets kunnen betekenen voor dieren in nood zullen wij proberen te helpen.

Via via kwam Amber terecht bij iemand die paarden in nood helpt. Deze paarden zijn gered van de slacht ( oa afgestaan omdat zij niet meer geschikt zijn als bijvoorbeeld rijpaard, of niet meer geschikt voor de fok), maar ook paarden die een hongernood aan het sterven waren op een weiland.

Van de 9 paarden waren er al twee gestorven ( foto’s )

Deze opvang heeft alles in het werk gesteld om de resterende paarden te redden en ze de medische verzorging te geven die zij nodig hadden.

Het opvangen, verzorgen van paarden kost heel veel geld en herplaatsen ervan gaat vaak moeizaam.

Zo ook bij deze opvang en zijn zij in financiële nood gekomen. Deze paarden hebben al een heel verleden achter zich en het mag niet gebeuren dat zij aan hun lot overgelaten worden.

Wij vinden dat wanneer een opvang zich zo inzet voor dieren dat zij zelf in de financiële problemen komen, zij alle hulp verdienen die wij kunnen bieden.

Tussen nu en 14 dagen willen de Bikers For Animals daarom de paardenopvang gaan bezoeken (foto’s zullen er gemaakt gaan worden en geplaatst op fb) maar wij willen niet met lege handen aankomen.

Daarom een DRINGENDE OPROEP!

Wij willen met een volle bus (eventueel ook nog met een volle aanhanger) naar de paardenopvang!

Laten wij samen laten zien dat dit mogelijk is.

Het is kort dag maar u heeft eerder bewezen dat zoiets te doen is.

Daarom zoeken wij dus met spoed mensen en/of bedrijven die willen helpen en doneren..

Het mooiste zou zijn als dit bij ons bezorgd zou kunnen worden, maar als het om grote hoeveelheden gaat dan is er een optie om het op te halen. (U mag uiteraard altijd een financiële donatie doe dan zorgen wij dat er voeding van gehaald wordt. Vermeld u wel bij het overmaken dat het om de paardenopvang gaat)

Wij denken op dit moment voornamelijk aan het noodzakelijke zoals;

Hooi/stro

Paardenvoer (mag iets over datum zijn)

U kunt ook rechtstreeks doneren.

Bedrag