Eerste Beelden mishandeling van Tommy

 

( BEELDEN KUNNEN ALS SCHOKKEND ERVAREN WORDEN )

WIJ ZIJN ER KLAAR MEE HET IS GENOEG GEWEEST POLITIE / DSI ‼️ DELEN GRAAG 😡

We hebben nu lang genoeg gewacht en genoeg ruimte gegeven om tot een oplossing te komen. Inmiddels wachten we al 11 maanden op antwoorden. Tot op de dag van vandaag zijn de daders gewoon aan het werk en is dit een risico voor de maatschappij. We weten nog steeds niet waarom Tommy zo mishandeld moest worden. Maar ook niet wat jullie überhaupt bij ons kwamen doen. Op de hele lijst met vragen van Roethof advocaten komen geen antwoorden. Ook de kamervragen aan minister Grapperhaus blijven onbeantwoord .

HEBBEN JULLIE SOMS GEEN ANTWOORD HIEROP ?

BEELDEN LIEGEN NIET ‼️

Aangezien jullie niet reageren op onze telefoontjes of ons op de hoogte houden zoals afgesproken. Gaan wij de strijd verder aan. Misschien moeten we de beelden maar gewoon langzaam naar buiten brengen dan kan heel Nederland zelf oordelen of ze dit gedrag “buiten proportioneel” vinden, want als we op jullie onderzoek moeten wachten dan zitten we over een jaar nog zo.

WIJ EISEN NU GERECHTIGHEID 👊🏼

Hier alvast het eerste beeld, nog steeds laten we iedere betrokkene onherkenbaar ‼️
Wij zijn woedend, kijk en oordeel zelf maar hoevaak ze taseren en hem zowat ophangen. En dit is pas 35 sec van de mishandeling die 20 min moest duren.

KOM OP EN NEEM VERANTWOORDING 😡

WIJ STOPPEN NOOIT 💪🏻

PETITIE TOMMY ⬇️
https://www.petities.com/ontslag_politie_agenten_duiven_voor_mishandeling_tomm?u=5541503&utm_source=whatsapp