Onze opvang in Groningen bestaat 1 jaar

Onze opvang in Borgsweer bestaat iets meer dan een jaar.
Een jaar waarin we veel hebben gedaan en beleefd, verblijven gebouwd, hulp geboden aan andere stichtingen en particulieren en vooral veel dieren hebben geholpen.
In 2020 werden we gevraagd door de hoofdvestiging van de Bikers for Animals in Lelystad of we er iets in zagen om een 2e vestiging van hun te worden. Daar hoefden we niet lang over na te denken en we zijn begonnen met de opbouw van de verblijven, nu een jaar later staat er een opvang waar we mee verder kunnen.
We hebben veel dieren kunnen redden, maar helaas zijn er ook een aantal die het niet hebben gered. Afscheid nemen van een dier went nooit, het komt altijd hard aan, zeker als je een hoop tijd besteed aan de zorg en het uiteindeijk toch niet lukt om het dier te redden. Gelukkig redden de meesten het wel en hebben inmiddels een mooie nieuwe plek gekregen. Een aantal dieren blijven de rest van hun leven bij ons.
Het runnen van de opvang vergt een hoop tijd en geld, maar we krijgen er ook een hoop voor terug.
Wij zijn alle mensen die ons hebben gesteund afgelopen jaar zeer dankbaar en hopen dat ze ons ook in de toekomst blijven steunen, zonder die steun redden wij en de dieren het niet.
Mensen bedankt.

René en Yvonne.