Persbericht Boef

Wij worden op dit moment overstelpt met emails, pb’s, Facebookreactie’s en telefoontjes. Van mensen die zeer begaan zijn met het welzijn van Boef de Cane Corso. Zelfs de kranten en televisie hebben contact gezocht met ons.

Wij vinden zelf dat wij niets bijzonders doen, het is al jaren ons werk om afgedankte honden op te vangen. Een enkele keer een hond van een particulier zoals nu het geval is met Boef.

Wij boffen enorm met het geweldige Dierenartsenteam dat achter ons staat en waar wij altijd op kunnen rekenen, en al onze vrijwilligers en donateurs die iedere keer weer hun steentje bijdragen.

En uiteraard ons eigen BFA team.

Boef wordt op dit moment opgevangen door mensen die hem dag en nacht verzorgen en in de gaten houden. Wij staan in nauw contact met hun. Spreken ze iedere dag, en er gaat bijna geen dag voorbij of wij zien Boef.

Vooralsnog is er nog niet bekend wat Boef mankeert, Boef krijgt medicatie om de zwelling op zijn kop te doen minderen.. Er is tevens een incisie gemaakt zodat de meeste wondpus eruit kon lopen, en de mensen die hem opvangen houden de wond openen zodat er niet weer een zwelling zo groot komt. En zodat Boef weer door zijn neus kan blijven ademen. Daarnaast wordt er waarschijnlijk een Rhinoscopie bij Boef uitgevoerd, dit om te bekijken wat de oorzaak is. Hiervoor zal Boef eerst moeten aansterken. Of er een operatie zal moeten plaats vinden.. dat weten wij niet en kunnen u hierop ook geen antwoord geven.

Wat er gaat gebeuren met Boef als hij is aangesterkt.. hiermee is nog niemand mee bezig.. het belang van Boef staat voorop en wij.. De Bikers For Animals zullen er alles aan doen om Boef te laten herstellen.. samen met de hulp van de hierboven benoemde mensen.

Wij zijn dan ook iedereen zeer dankbaar voor iedereen die ons hierbij helpt en wil helpen. U kunt onze Facebookpagina volgen of website bekijken om op de hoogte te blijven hoe het Boef vergaat.

Wilt u een bijdrage doen voor de hulp aan Boef dan is deze uiteraard van harte welkom.

Dank u wel namens het team van de Bikers For Animals.

Bedrag