Pony opvang Second Chance

Zoals jullie weten zijn wij pony opvang Second Chance te hulp geschoten bij hun problemen met het LID.

Maar daarbij laten wij het natuurlijk niet, gezien er nog enkele verbeteringen mogelijk zijn gaan wij kijken wat wij nog verder kunnen doen.

De weide is een mooi formaat gezien het aantal paarden maar het gras laat nog wat te wensen over, enige bemesting zou zorgen voor een mooiere en betere grasmat.

Vandaar dat wij een oproep deden voor een strooibak….en deze is er vandaag gekomen.

Samen met een eerste zak mest hebben wij vandaag de opvang blij gemaakt met de strooibak.

Maar nu komen wij bij een volgend probleem, de opvang is in bezit van een mooie waterpomp, deze draait op benzine maar zou wel een onderhoudsbeurt kunnen gebruiken.

Maar dan het volgende….ze zijn in bezit van alle materialen om de weide te besproeien….maar dan moet er wel een bron geslagen worden.

Er staat op het moment een handpomp om het water op te pompen…en het zou mogelijk zijn om met wat verbouwen de pomp op benzine op deze bron aan te sluiten maar dit is erg omslachtig.

 

Nu zijn wij daarom op zoek naar mensen of een bedrijf die kostenloos voor de pony opvang een bron wil slaan op de weide in Ermelo en de waterpomp werkend wil maken, zodat na het bemesten en ook in de warme zomermaanden de weide besproeid kan worden…

Wie helpt ons?

Reactie’s kunt u mailen naar doggy@bikersforanimals.nl