Stichting BFA heeft uw hulp nodig

Stichting BFA heeft uw hulp nodig

Hier komt misschien een heel verhaal, maar misschien toch de moeite om het te lezen. Stichting BFA heeft uw hulp nodig. Hieronder leest u waarom.

 

gered

Na jaren in een donker schuur opgesloten te hebben gezeten en alleen maar goed voor puppy’s te krijgen word je dan eindelijk gered. Er zijn diverse mensen en stichtingen die zich inzetten om honden uit broodfokkerijen en andere benarde situaties te redden. Maar zijn deze honden dan ook daadwerkelijk gered ? Want na het redden van deze arme zielen begint vaak de ellende pas. Alles is nieuw voor deze honden en vaak hebben zij een behoorlijke rugzak mee. Jaren van verwaarlozing, mishandeling en onthouding van medische zorg, en dan komen ze ineens bij mensen die het beste met hun voor hebben die zich eigenlijk geen raad weten met deze honden.

Dan begint de echte ellende pas. Ze worden van de ene opvang naar de andere opvang gebracht. Gedragsdeskundigen komen erbij, die helaas vaak geen ervaring hebben met ex broodfok honden en deze honden vaak niet begrijpen. Het moment van het eerste bijtincident is er opeens en word het doodvonnis daardoor vaak getekend. Zo word je na jaren gered, en eindig je in korte tijd bij de dierenarts voor een spuitje.

 

Stichting BFA heeft uw hulp nodig

Wij van Stichting Bikers for Animals zetten ons in voor deze honden. De honden waar een ander geen raad meer mee weet. De honden die na jaren van mishandeling en verwaarlozing een spuitje dreigen te krijgen. En dat doen wij met succes, in de loop der jaren hebben wij de meest erge angstbijters weten te socialiseren en te herplaatsen waar zij nu genieten van een heerlijk leven.

Alleen zijn wij heel beperkt in onze ruimte en kunnen wij maar een paar honden tegelijk socialiseren. Op het moment is er een wachtlijst van honden die wachten op een kans bij ons. Daarom zijn wij hard op zoek naar een vrijstaande lokatie waar wij in alle rust de honden kunnen opvangen en socialiseren. Hulp van de provincie of de gemeente is er voor onze stichting niet.

Dus moet Stichting BFA zelf iets ondernemen, help de Bikers for Animals haar droom te verwezenlijken. Bent u in het bezit van een vrijstaande lokatie die u aan ons wil verhuren of weet u een lokatie, laat het ons dan weten. Onze voorkeur gaat uit naar een lokatie in Lelystad of omgeving.

U kunt ons ook helpen door een bedrag te deneren. Dit kunt u doen door gebruik te maken van onderstaande formulier. Alle hulp is welkom.

 

Bedrag