Tickle naar de Orthopedie

Vandaag was het dan zover, via Facebook had Kamer Orthopedie aangeboden om vandaag te kijken of het mogelijk was om braces te maken voor Tickle.

S’ochtends eerst even onder de douche en dan in je badjas wachten tot het zover is.

Op Facebook konden wij al lezen dat wij verwacht werden bij Kamer Orthopedie, een uitgebreid verhaal….het werd ons duidelijk dat Tickle ondertussen een bekende teckel was geworden…en dat er duidelijk meer mensen meeleven met Tickle dan wij ooit konden vermoeden.

Bij de praktijk in Purmerend aangekomen werden wij vriendelijk ontvangen en uiteraard ging alle aandacht naar Tickle, die meteen de hele wachtkamer ging verkennen….je bent tenslotte een teckel of niet..🙄

Er was zelfs een werknemer uit Amsterdam speciaal naar Purmerend gekomen voor Tickle, die tevens afgevaardigde is van stichting Nala.

Eerst werd er door Orthopeed Denise gekeken hoe Tickle zich voortbewoog en hoe hij op zijn pootjes probeert te staan.

Tickle weet ondertussen hoe de praktijk eruit ziet want hij verkende elke ruimte waar ook maar een deur van open stond..

Een beetje slijmen bij Denise kan natuurlijk nooit kwaad, Tickle weet dan ook iedereen voor zich te winnen…🤗

Er werd gekeken hoe zijn bespiering is en of hij genoeg kracht in zijn pootjes heeft om uiteindelijk ook te kunnen lopen…of staan.

Volgens Denise is er goede hoop en beginnen wij eerst met test braces om te zien of hij ook echt kan lopen.

Voor de braces moesten er eerst gipsafdrukken worden gemaakt, Tickle was niet echt geamuseerd maar gedroeg zich netjes en liet het allemaal toe.

Nog een beetje wit van het gips zijn wij weer terug naar Lelystad vertrokken, er is een vervolg afspraak gemaakt voor 5 Februari en dan zal blijken of het een succes zal worden.

De uiteindelijke braces zullen ongeveer 800 euro kosten, uiteraard is elke donatie welkom 😉

Klik hier om te Doneren voor Tickle zijn braces