Uitspraak van het OM inzake Tommy

Vandaag was de uitspraak van het OM inzake Tommy….eerlijk?…

nou moet ik even goed nadenken hoe ik het moet omschrijven….een lachertje ?…een hele schertsvertoning ?…of een uitspraak van een stelletje randdebielen die een stel dierenbeulen het hand boven het hoofd houden en op deze manier het in een doofpot stoppen..

Dit kan het OM toch niet echt serieus menen ?

De beelden liegen er niet om…de agenten dachten dat de hond was losgebroken ?

Hij was na twee keer taseren nog niet gekalmeerd ?

De hond, die overigens Tommy heet…stond aan een boom vastgebonden, dat is op de beelden overduidelijk te zien…dat zou door de agenten ( ik krijg dat agenten bijna niet door mijn strot ) maar goed…dat zou door de agenten dan toch ook duidelijk te zien zijn…Tommy ligt al bij de eerste taser op de grond te gillen…bij de tweede taser ligt hij alleen nog maar te schudden op de grond..

Beste officier van justitie…zonder u te beledigen….heeft u wel eens nagedacht over een bezoekje aan de opticien?

Want echt…of u bent stekelblind of u heeft stront in uw ogen…en waar zit je met je verstand als je een hond drie keer gaat taseren…drie keer !!

En hoe verklaren de agenten de afgebroken tanden ?…de gescheurde spieren ?

Je zou toch haast denken dat de genoemde agenten persoonlijke vriendjes van u zijn…geen overbodig geweld…beste officier van justitie…ik denk dat u beter een ander beroep kunt gaan uitoefenen als dit uw bevindingen zijn…want ze kloppen van geen kant…..zijn zeer onprofessioneel….en riekt naar corruptie

 

https://www.om.nl/actueel/nieuws/2022/01/19/geweld-door-politie-tegen-hond-leidt-niet-tot-strafvervolging