Bikers for Animals Sponsortoer 2016

Bikers for Animals Sponsortoer 2016

Aanstaande zondag 1 mei 2016 vindt weer een nieuwe editie van het jaarlijks terugkomende Bikers for Animals Sponsortoer.

Bikers for Animals Sponsortoer

De Bikers  for Animals Sponsortoer heeft als doel de stichting te promoten en als zodanig komen alle opbrengsten ten goede van de stichting. De startpunt van de tocht is bij A6 Motoren in Lelystad en de geplande vertrektijd is om 12:00. Vanaf 11:00 kunt u zich op locatie inschrijven. Deelname kosten bedragen € 10.- per bestuurder en € 5.- per bijrijder.

Onderweg zal er pauze gehouden worden. Eten en drinken is dan voor eigen rekening.
Deze toerrit is ruim 150km lang. Zorg er dus voor dat de tank vol zit. In de buurt is er gelegenheid om te tanken.

Iedereen is verantwoordelijk voor eigen gedrag. Respecteer elkaar en de andere weggebruikers dus geen wheelies en stunts.

Stichting Bikers for Animals

Bikers for animals is een stichting die zich inzet tegen elke vorm van dierenleed. Onze hoofdactiviteiten bevinden zich op het gebied van broodfok en de malafide handel in dieren. Uit deze activiteiten komen er met regelmaat getraumatiseerde dieren in ons bezit. Deze dieren geven wij de medische zorg die ze nodig hebben. Ook verzorgen wij de resocialisatie zodat ze op een gezonde wijze herplaatst kunnen worden. Zo krijgen deze dieren een mooie tweede kans in hun leven. Meer over de activiteiten van Stichting Bikers for Animals kunt u hier lezen. Wilt u weten hoe ons te helpen, klikt u hier.

Informatie

Voor meer informatie over Stichting Bikers foer Animals klikt u hier.
Voor meer informatie over de Bikers for Animals Sponsortoer kunt u contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet
De Bikers for Animals crew
website | facebook


Klik hier voor een verslag van deze zeer geslaagde rit.