De laatste twee Shih Tzu’s

Een paar weken geleden hebben wij 5 Shih tzu’s uit een broodfokkerij weg gehaald, helaas waren de donaties niet toereikend om ze in Nederland te plaatsen dus hebben wij ze naar onze opvang in België gebracht waar ze ter adoptie worden aangeboden.

Vandaag 11 April 2012 was het de beurt aan de laatste twee hondjes om van hun vrijheid te kunnen genieten. De moeder van onze Lilly die het helaas niet heeft mogen redden en het teefje wat er nog was om haar gezeldschap te houden. Bij aankomst in onze eigen opvang in Nederland bekeken wij eerst het gebit. Het hele gebit zat vol met tandsteen en ontstekingen.

Ook de andere teef was niet beter. Eerst maar eens de tondeuse er over heen zodat de klitten eraf zijn en ze gewassen kunnen worden. Beide hondjes zijn nu geschoren, nu nog naar onze DA voor de nodige behandelingen, chippen, in enten gebit reiniging enz, en dan naar adoptie adressen zoeken zodat deze dames dan eindelijk echt van hun vrijheid kunnen genieten.

Uiteraard brengt dit alles de nodige onkosten met zich mee. U kunt ons steunen door te storten op rekening 5990323 tnv Bikers for animals.