sponsorrit bikers for animals 1 mei 2016

sponsorrit bfa 01-05-2016

Zondag ochtend sta ik s’ochtends op en laat de honden uit zoals elke morgen. Maar deze keer was ik toch wat zenuwachtig. Vandaag was de sponsorrit.

Ik had de vorige geplande sponsorrit nog vers in mijn geheugen, er waren toen zo weinig aanmeldingen dat wij de rit geannuleerd hebben.
Deze keer zouden wij gaan rijden, hoeveel mensen er ook zouden komen.
De hele week was het al waardeloos weer geweest en was er zelfs de nodige hagel gevallen, nu scheen het zonnetje……wij hoopten dat dit zo bleef.

Kwart over tien begin ik vast mijn motor te starten, tenminste dat dacht ik.
Er was op geen enkele manier leven te krijgen in de dogbike…
Amber kwam ook al kijken en voelde de bui ook al hangen.
Uiteindelijk was het al kwart voor elf geweest toen hij eindelijk begon te grommen, was dit een voorbode van een slechte dag?
Aangekomen bij A6 motoren stonden er al een paar motoren, dan reden wij teminste niet voor niets was mijn eerste gedachte.
Ik begroette de aanwezige mensen en draaide een shaggy en keek nogmaals de dogbike na…
En langzamerhand kwamen er steeds meer motoren bij, en ik was niet de enige die dit op was gevallen.
Ik zag mijn Road Captain ook steeds meer glunderen, zijn harde werk werd beloond.

Een paar minuten later kwam Amber om foto’s te maken en te filmen, en ook zij keek verrast over het aantal motoren wat zich ondertussen verzameld had.
Uiteindelijk zijn wij gaan rijden met ongeveer 20 motoren, mijn Road Captain voorop en ik daar achter met een grote lach op mijn gezicht wanneer ik in mijn spiegel de rij motoren achter mij zag.

Bij terugkomst stond Amber er met de bus, in de bus hadden wij T-shirts en Patches en andere merchandise geladen indien iemand deze wilde kopen bij terugkomst.
Iets wat wij door de gezelligheid helemaal vergeten waren.

Voor een club waar regelmatig toerritten worden georganiseerd misschien maar een kleine opkomst maar voor ons was het een super gezellige dag geworden.
Een hoop vriendelijk mensen ontmoet die ons steeds weer complimenteerde over ons werk en aan de eind van de dag reed ik naar huis met een opbrengst waar wij een van de geredde hondjes een gebit sanering of een sterilisatie kunnen geven.

Wij willen iedereen bedanken voor zijn bijdrage aan deze mooie dag en hopen dat iedereen er volgend jaar weer bij zal zijn…

Dank jullie wel voor deze zeer geslaagde sponsorrit 😉Met speciaal dank aan Stefan Witte van http://www.beeldloods.nl/ voor het nabewerken van deze fotos.